ca urmare:
tiramisu fecut asea cum stie fiecare ca se face
(sau umpic mai alfel cind e vorba de cafeaua pentru piscoate: nou cofi pliz, amaretto si basta!)
cind e plina forma cu tiramisu, merge forma la frigider pentru vreo 3 ore
dup’aia mai punem un strat de piscoti imbibati cu amaretto, acoperim afacerea cu plasticu si dam la congelator pt vro 12 ore
rasturnam tiramisuul intepenit de frig pe partea cu piscoturile alea de le-am adaugat dupa trei ore de frigideala, si facem ce se face mai in continuare cu un tiramisu normal: ‘l împudram cu cacao
pinguilde
mai 8, 2011 at 5:04 pm
Ha! Cool. Tre’ sa incerc. Da’ cand o sa lasi caldurile alea sa vina si prin iste parti. 🙂
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
mai 12, 2011 at 11:43 am
sint pe drum, caldurile. doar nu stiu in ce directie au luat-o, c-au plecat taman cind dormeam:). din 500g mascaropne faci 2 tavi, ai inghetata pt tot anul (in caz ca nu vine vara pina-n decembre:))
ApreciazăApreciază
Ela
mai 31, 2011 at 12:54 pm
Doamne, cum arata ! Te rugam sa postezi reteta, ca vrem si noi !!!!!!
N-am mai vazut asa ceva !
Mii de multumiri, astept cu nerabdare !
ApreciazăApreciază