RSS

caldura mare

08 Mai

ca urmare:

tiramisu fecut asea cum stie fiecare ca se face

(sau umpic mai alfel cind e vorba de cafeaua pentru piscoate: nou cofi pliz, amaretto si basta!)

cind e plina forma cu tiramisu, merge forma la frigider pentru vreo 3 ore

dup’aia mai punem un strat de piscoti imbibati cu amaretto, acoperim afacerea cu plasticu si dam la congelator pt vro 12 ore

rasturnam tiramisuul intepenit de frig pe partea cu piscoturile alea de le-am adaugat dupa trei ore de frigideala, si facem ce se face mai in continuare cu un tiramisu normal: ‘l împudram cu cacao

si gata

 

3 responses to “caldura mare

  1. pinguilde

    Mai 8, 2011 at 5:04 pm

    Ha! Cool. Tre’ sa incerc. Da’ cand o sa lasi caldurile alea sa vina si prin iste parti.🙂

    Apreciază

     
    • ciocolatacupiper

      Mai 12, 2011 at 11:43 am

      sint pe drum, caldurile. doar nu stiu in ce directie au luat-o, c-au plecat taman cind dormeam:). din 500g mascaropne faci 2 tavi, ai inghetata pt tot anul (in caz ca nu vine vara pina-n decembre:))

      Apreciază

       
  2. Ela

    Mai 31, 2011 at 12:54 pm

    Doamne, cum arata ! Te rugam sa postezi reteta, ca vrem si noi !!!!!!
    N-am mai vazut asa ceva !

    Mii de multumiri, astept cu nerabdare !

    Apreciază

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: