back to bas i ecs: abia ce se chinuiau sexuologii si alti cunoscatori sa convinga barbatu modern ca preludiu e factor important in satisfacerea partenerului, c’acu iaca vin doi profi si spun ca nu-i saminta de adevar in teoria asta. ce se’ntimpla’n timpu faptului si, mai ales, durata lui determina succesu . corect: à la guerre comme à la guerre, iar în bucatarie ca’n bucatarie
deci fud: (adica tartar de somon proaspat. din poza nu se vede ca e marinat cam o juma de ora , daca nu mai mult, in otet de orez, ulei , sare, piper si marar, asa ca povestesc io asta. se vede insa bine ca brinza proaspata -s’umpic de de’aia bleu – e amestecata cu castravete si ceapa. se mai vede ca chipsii parca-s prajiti in ulei prea fierbinte, si-asa e. sosu rosu nu e rosu de la rosii ci de la ardeii rosii inabusiti in apa cu ulei, apoi trecuti printr-un passe-vite electric, sau , mai bine, printr-o sita simpla, altfel e’n cuisine comme après la guerre
si
prima placinta cu dovleac de ma vie. parca tot a lu mamutza era mai buna. sigur!
r de la rac
o de la omleta
c de la ciocolata
k de la kiwi
n de la nuca
r de la rulada
o de la oregano
l de la limonada
l de la dracu’, ce cat io la concurs de spelling? totusi pacat c’a sunat ceasu, nu stiu daca m-am calificat pentru finala.
crisatcross
noiembrie 12, 2008 at 5:31 pm
Ce ne recomanzi sa bem la secs, fud si rock ‘n’ roll? Ca pe sec nu prea (mai) merg…
ApreciazăApreciază
sidi2u
noiembrie 13, 2008 at 2:19 am
L-ul ala de la sfarsit era pentru „licoare”, la alegere, dar cu muuulta gheata, asa-i place Cristinei.
ApreciazăApreciază
windwhisperer
noiembrie 15, 2008 at 12:24 am
yummyyy ! 🙂
si „O” de la ..utet 🙂
si ce-a zis nenea ala..(doi prof)…..nu se deschide sa aflu si eu 😦 o fi porno si mamica mi-a pus ” restrictii” 🙂
j. tc
ApreciazăApreciază