RSS

secs, fud&rock’nroll

12 Noi

back to bas i ecs: abia ce se chinuiau  sexuologii si alti cunoscatori sa convinga barbatu modern ca preludiu e factor  important in satisfacerea partenerului, c’acu iaca vin doi profi si spun ca nu-i saminta de adevar in teoria asta. ce se’ntimpla’n timpu faptului si, mai ales,  durata lui determina succesu . corect: à la guerre comme à la guerre, iar în bucatarie ca’n bucatarie

deci fud: dscn2054 (adica tartar de somon proaspat. din poza nu se vede ca e marinat cam o juma de ora , daca nu mai mult, in otet de orez, ulei , sare, piper si marar, asa ca povestesc io asta. se vede insa bine ca brinza proaspata -s’umpic de de’aia bleu – e amestecata cu castravete si ceapa. se mai vede ca chipsii parca-s prajiti in ulei prea fierbinte, si-asa e. sosu rosu nu e rosu de la rosii ci de la ardeii rosii inabusiti in apa cu ulei, apoi trecuti printr-un  passe-vite electric, sau , mai bine, printr-o sita simpla, altfel e’n cuisine comme après la guerre

dscn2231  ) 

si

 dscn2186 prima placinta cu dovleac de ma vie. parca tot a lu mamutza era mai buna. sigur!

r de la rac

 o de la omleta

c de la ciocolata

k de la kiwi

n de la nuca

r de la rulada

o de la oregano

l de la limonada

l de la dracu’, ce cat io la concurs de spelling? totusi pacat c’a sunat ceasu, nu stiu daca m-am calificat pentru finala.

 
3 comentarii

Scris de pe Noiembrie 12, 2008 în 1, domestice

 

3 responses to “secs, fud&rock’nroll

  1. crisatcross

    Noiembrie 12, 2008 at 5:31 pm

    Ce ne recomanzi sa bem la secs, fud si rock ‘n’ roll? Ca pe sec nu prea (mai) merg…

    Apreciază

     
  2. sidi2u

    Noiembrie 13, 2008 at 2:19 am

    L-ul ala de la sfarsit era pentru „licoare”, la alegere, dar cu muuulta gheata, asa-i place Cristinei.

    Apreciază

     
  3. windwhisperer

    Noiembrie 15, 2008 at 12:24 am

    yummyyy !🙂
    si „O” de la ..utet🙂
    si ce-a zis nenea ala..(doi prof)…..nu se deschide sa aflu si eu😦 o fi porno si mamica mi-a pus ” restrictii”🙂
    j. tc

    Apreciază

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: