I like the smell of pesto in the morning & gustu oricînd
cin se scoala prea de dimineata ca sa recolteze busuiocu, automatizat si dezordonat trebaluieste
I like the smell of pesto in the morning & gustu oricînd
cin se scoala prea de dimineata ca sa recolteze busuiocu, automatizat si dezordonat trebaluieste
Scris de ciocolatacupiper pe septembrie 16, 2011 în semplî com bonjur, SHUCK HAPPENS
pinguilde
septembrie 16, 2011 at 2:15 pm
Oh, da! Si bursucul il face cu mana lui si e incredibil de bun. Ii urasc pe toti musafirii care vin cand face el pesto. Asa de bun e! 😆
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
septembrie 16, 2011 at 2:22 pm
uraste-l pe burscuc ca face pesto cind vin musafiri 😉 😉 😉
pe mine ma cam uraste colocatarul cind nu are decit seminte de pin drept garnitura la pasta pesto. nu tu un steak, nu un crevete, nu nimic;;)
ApreciazăApreciază
pinguilde
septembrie 17, 2011 at 11:31 am
Concluzia e ca eu sunt un colocatar mai bun. 😆
(pe bursuc nu pot decat sa-l iubesc 😉 )
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
septembrie 20, 2011 at 3:35 pm
sigur!:)
( ‘s sigura!)
ApreciazăApreciază
windwhisperer
septembrie 23, 2011 at 1:21 am
ah, ce verde de primavara !
Nu ne zici si cum ajunge asa?? ( la ai care nu stiu )caci ala la borcanas nu prea place si de semintele de pin ( nu ale pinguildului 😉 ) m-am saturat .
Inteleg din poza exemplificatoare ca le rumenesti ?? si daca nu-i rucola … spanac merje? or busuioc ? or si una si alta…uite cate probleme imi fac…tztztz
mai bine scrie domnia voastra cum-ii drept !
xxx, j
ApreciazăApreciază
ciocolatacupesto
septembrie 23, 2011 at 10:03 am
geniile dispun de-o forma de lenevie care-i impinge’nspre gesturi nesabuite precum acela de-a cumpara pesto de-a gata. asa tu, asa si io.
geniilor, bineinteles ca nu le place pesto-ul de la borcanas. urmare: se-apuca ele de pestouit.
mai intii ca la Genova, cu busuioc. in mojar, dar si’n blender(lenevia, bat-o vina!). raporturi intre ingrediente? habar n-am! dar nici nevoie de habar, las (si lasa!) geniul sa te inspire.
apoi cu spanac, rucola, patrunjel, marar, loboda…(cel cu rucola , pentru pe pînica si in pasta; restul, de obicei, pentru salate sau intr-o supa, pe vreo carnita sau un puiut, pestic sau in vreo brînzica proaspata. sau, iarasi, pe pasta;;) mdeah, rien à faire: geniile -s, citeodata, pustii de inspiratie.)
mereu cu seminte de pin(nu ale pinguildului;), well thanks 4 geniala idee!! se impune o vînatoare , nu crezi? ) prajite, nu intotdeauna, insa, cu parmezan.
penca pecorino, grana padano, provolone’s de asemenea geniale!!!
verde de diferite nuante, la un acelasi loc de pesto, nu am facut , dar nici ca stiu ce m-a impiedicat. poate situatia rînd pe rînd fertila a brazdelor de rucola/spanac/patrunjel/marar, poate situatia citeodata sterila a puterilor mele, poate vîntul ce sopteste mai bine mai tîrziu decit niciodata.
ApreciazăApreciază
windwhisperer
septembrie 23, 2011 at 1:29 am
pinguildito… oops, nu mai vin in vizita 😦
ps . cica v-a nins pe aripi …?!?! asa-I???!!! sijeuneedeja???
pps: scuse Lumi natia voastra ca am intrat in bucatarie si satau la taifas :(dar daca nu stiu cum sa ajung la verde …ii tot rosu , ca la stop, si zice * do not walk*
zi faina !
xxx,
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
septembrie 23, 2011 at 10:09 am
:):):) feel free sa bîntui pe unde te duc aripile!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ApreciazăApreciază
windwhisperer
septembrie 24, 2011 at 2:39 am
multumesc cocolosule ! Pesto scrie pe…..mAine 🙂
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ( am si eu de astea )
j.
ApreciazăApreciază
bursucu timid
octombrie 23, 2011 at 4:48 pm
mi se pare mie, sau castronul ala are un fel de guacamole?
[ hihihi ]
da, pesto a mea e mai granuloasa, probabil fiindca nu bag nimic in mixer. partea proasta e febra musculara la bicepsi…
ApreciazăApreciază