uraste-l pe burscuc ca face pesto cind vin musafiri 😉 😉 😉
pe mine ma cam uraste colocatarul cind nu are decit seminte de pin drept garnitura la pasta pesto. nu tu un steak, nu un crevete, nu nimic;;)
ah, ce verde de primavara !
Nu ne zici si cum ajunge asa?? ( la ai care nu stiu )caci ala la borcanas nu prea place si de semintele de pin ( nu ale pinguildului 😉 ) m-am saturat .
Inteleg din poza exemplificatoare ca le rumenesti ?? si daca nu-i rucola … spanac merje? or busuioc ? or si una si alta…uite cate probleme imi fac…tztztz
mai bine scrie domnia voastra cum-ii drept !
xxx, j
geniile dispun de-o forma de lenevie care-i impinge’nspre gesturi nesabuite precum acela de-a cumpara pesto de-a gata. asa tu, asa si io.
geniilor, bineinteles ca nu le place pesto-ul de la borcanas. urmare: se-apuca ele de pestouit.
mai intii ca la Genova, cu busuioc. in mojar, dar si’n blender(lenevia, bat-o vina!). raporturi intre ingrediente? habar n-am! dar nici nevoie de habar, las (si lasa!) geniul sa te inspire.
apoi cu spanac, rucola, patrunjel, marar, loboda…(cel cu rucola , pentru pe pînica si in pasta; restul, de obicei, pentru salate sau intr-o supa, pe vreo carnita sau un puiut, pestic sau in vreo brînzica proaspata. sau, iarasi, pe pasta;;) mdeah, rien à faire: geniile -s, citeodata, pustii de inspiratie.)
mereu cu seminte de pin(nu ale pinguildului;), well thanks 4 geniala idee!! se impune o vînatoare , nu crezi? ) prajite, nu intotdeauna, insa, cu parmezan.
penca pecorino, grana padano, provolone’s de asemenea geniale!!!
verde de diferite nuante, la un acelasi loc de pesto, nu am facut , dar nici ca stiu ce m-a impiedicat. poate situatia rînd pe rînd fertila a brazdelor de rucola/spanac/patrunjel/marar, poate situatia citeodata sterila a puterilor mele, poate vîntul ce sopteste mai bine mai tîrziu decit niciodata.
pinguildito… oops, nu mai vin in vizita 😦
ps . cica v-a nins pe aripi …?!?! asa-I???!!! sijeuneedeja???
pps: scuse Lumi natia voastra ca am intrat in bucatarie si satau la taifas :(dar daca nu stiu cum sa ajung la verde …ii tot rosu , ca la stop, si zice * do not walk*
zi faina !
xxx,
pinguilde
septembrie 16, 2011 at 2:15 pm
Oh, da! Si bursucul il face cu mana lui si e incredibil de bun. Ii urasc pe toti musafirii care vin cand face el pesto. Asa de bun e! 😆
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
septembrie 16, 2011 at 2:22 pm
uraste-l pe burscuc ca face pesto cind vin musafiri 😉 😉 😉
pe mine ma cam uraste colocatarul cind nu are decit seminte de pin drept garnitura la pasta pesto. nu tu un steak, nu un crevete, nu nimic;;)
ApreciazăApreciază
pinguilde
septembrie 17, 2011 at 11:31 am
Concluzia e ca eu sunt un colocatar mai bun. 😆
(pe bursuc nu pot decat sa-l iubesc 😉 )
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
septembrie 20, 2011 at 3:35 pm
sigur!:)
( ‘s sigura!)
ApreciazăApreciază
windwhisperer
septembrie 23, 2011 at 1:21 am
ah, ce verde de primavara !
Nu ne zici si cum ajunge asa?? ( la ai care nu stiu )caci ala la borcanas nu prea place si de semintele de pin ( nu ale pinguildului 😉 ) m-am saturat .
Inteleg din poza exemplificatoare ca le rumenesti ?? si daca nu-i rucola … spanac merje? or busuioc ? or si una si alta…uite cate probleme imi fac…tztztz
mai bine scrie domnia voastra cum-ii drept !
xxx, j
ApreciazăApreciază
ciocolatacupesto
septembrie 23, 2011 at 10:03 am
geniile dispun de-o forma de lenevie care-i impinge’nspre gesturi nesabuite precum acela de-a cumpara pesto de-a gata. asa tu, asa si io.
geniilor, bineinteles ca nu le place pesto-ul de la borcanas. urmare: se-apuca ele de pestouit.
mai intii ca la Genova, cu busuioc. in mojar, dar si’n blender(lenevia, bat-o vina!). raporturi intre ingrediente? habar n-am! dar nici nevoie de habar, las (si lasa!) geniul sa te inspire.
apoi cu spanac, rucola, patrunjel, marar, loboda…(cel cu rucola , pentru pe pînica si in pasta; restul, de obicei, pentru salate sau intr-o supa, pe vreo carnita sau un puiut, pestic sau in vreo brînzica proaspata. sau, iarasi, pe pasta;;) mdeah, rien à faire: geniile -s, citeodata, pustii de inspiratie.)
mereu cu seminte de pin(nu ale pinguildului;), well thanks 4 geniala idee!! se impune o vînatoare , nu crezi? ) prajite, nu intotdeauna, insa, cu parmezan.
penca pecorino, grana padano, provolone’s de asemenea geniale!!!
verde de diferite nuante, la un acelasi loc de pesto, nu am facut , dar nici ca stiu ce m-a impiedicat. poate situatia rînd pe rînd fertila a brazdelor de rucola/spanac/patrunjel/marar, poate situatia citeodata sterila a puterilor mele, poate vîntul ce sopteste mai bine mai tîrziu decit niciodata.
ApreciazăApreciază
windwhisperer
septembrie 23, 2011 at 1:29 am
pinguildito… oops, nu mai vin in vizita 😦
ps . cica v-a nins pe aripi …?!?! asa-I???!!! sijeuneedeja???
pps: scuse Lumi natia voastra ca am intrat in bucatarie si satau la taifas :(dar daca nu stiu cum sa ajung la verde …ii tot rosu , ca la stop, si zice * do not walk*
zi faina !
xxx,
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
septembrie 23, 2011 at 10:09 am
:):):) feel free sa bîntui pe unde te duc aripile!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ApreciazăApreciază
windwhisperer
septembrie 24, 2011 at 2:39 am
multumesc cocolosule ! Pesto scrie pe…..mAine 🙂
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ( am si eu de astea )
j.
ApreciazăApreciază
bursucu timid
octombrie 23, 2011 at 4:48 pm
mi se pare mie, sau castronul ala are un fel de guacamole?
[ hihihi ]
da, pesto a mea e mai granuloasa, probabil fiindca nu bag nimic in mixer. partea proasta e febra musculara la bicepsi…
ApreciazăApreciază