RSS

OMG!öteborg

26 iul.

part 3

noroc ca pe colocarutas îl doare direct în schimbatoru’ de viteza de restrictiile de viteza si de aparatele radar plasate 50 de metri mai incolo de  avertismente(le carele, daca e sa te iei dupe ele, si  calci  frîna, de la aia 200 pe care-i ai la ora, tot n’ajungi la 130km/h , dec i tot amenda ti cheama), uite-asa-mi scapa copchilu’ de trauma capatata’n ziua cînd in ograda ne fu livrata herghelia de armasari pursînge opel.

(TRAUMA :  „ooopeeel???op…pfffff, asta-i masina? un bmw, un porsche, un animal salbatic, da, jaguar, nu te uita la mine de parca despre  ce-mi doreste mie  inimioara, tu înca  n-ai habar! un audi, un lexus , da’ nu asa ceva! sau  un ferari, un mercedes,  ba chiar o dasia! ” „dacia, frumosu mamii, da-CI-a! ”  „da, bine, fie cum zici tu, datzia, da’ asta nu schimba cu nimic situatia”)

– uau, iote, mama mea,  ca nu depasim numa volvourile , si amarîtu ala de porsche a ramas muuuult in urma noastra! schumacher, ups, vrui sa zic pappa, esti pe placu meu, tine-o tot asa! sau, mai bine, biciuieste-i pîn la sînge, sa videm dac’or ajunge pîna la 240!

– colocatare, ups, vrui sa zic schumacher, depasirea vitezii regulamentare o conta, oare, ca motiv de divort?

colocataru’, ups, vrui sa zic schumacher, n’aude,  n’a vede(‘n continuare restrictia de viteza, acu 100 la ora). da’ nici de divortat nu vrea sa divorteze, bag sama, ca numa’ ce-l auz ca-i zice lu baiatu lu mama ala frumosu si destept: alta data, pui de vultur, alta data, c’am ajuns în Göteborg

thanks Gö(d)teborg!,  gindesc, c’ajungem teferi si nevatamati sa ne vedem si admiram(eventual. eventual din partea noastra, ca tu pe noi, mai mult  ca sigur) ! si ma’c sa iau tichetu de parcare. OMG!öteborggrrrrr, patru (n)euro pentr’o oraaaa???? vreau acasaaaa! a, ba nu, o ciocolata! zis si facut. plimb tableta pe ceru’ gurii, pîn creeri mi se plimba (the)stig, ups, vreau sa zic sting : aim an elien, aim a ligal eilien, aim an eilien in goteborg

 
Un comentariu

Scris de pe iulie 26, 2012 în SHUCK HAPPENS, vacanta

 

Un răspuns la „OMG!öteborg

  1. pinguilde

    septembrie 19, 2012 at 6:31 pm

    Si? V-au asteptat amenzile in cutia de posta?

    Apreciază

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: