cine, alba?
cina:
de ce?
de foame si de-aia:
cum?
iaurtu, bun ca iaurtu turcesc.
brînza, buna. s-ar putea si mai buna dac’ar sti grecii s-o faca ca pîn partile Sibiului.
malaiu alb:
– gust: muuult mai fad decit cel galben, deci nu tu gust;
– structura: – nu numa din rezonuri de reglarea distantii intre pietrele de moara, zic io, ca doara am mai mincat io malai ca faina – e d’aia de piure de cartofi de la cutie;
– aspect: baia de amidon din finalu procesului de productie al intreprinderii textile si/sau de confectii.
– comportament: comsi – comsa, in sensu ca face cocoloas e, da’ nu face coaja cind e rece. deci sava.
concluzie: mai fac. nu din cauze ca -i punga ca si plina, ci penca ma intriga.
oi mai face dulce, fierta in lapte si cu buline de ciucalata plus un coulis de fragi, sau cu brînza bleu si ou oparit, sau cu rucola si/sau alte halea din gradina/aprozar la cuptor, linga un peste. sau oi videa io cum, cert e c-am pus-o de mamaliga cu achizitia asta.
Ana Maria
iulie 2, 2011 at 11:25 am
Ce iti place mancarea Lilico!
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
iulie 2, 2011 at 6:37 pm
😀
place, place
ApreciazăApreciază
Florin
iulie 2, 2011 at 6:12 pm
Arata bine tare. Te pricepi si la fotografie nu numai la mancare. 😀
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
iulie 2, 2011 at 6:41 pm
chiar ca nu ai dreptate decit partial in ambele privinte , intr-una mai partial decit in cealalta, da’i fain sa iei complimente’n primire, deci mersi!
ApreciazăApreciază