RSS

alba ca zapezile

27 Iun

cine, alba?

cina:

de ce?

de foame si de-aia:

cum?

iaurtu, bun ca iaurtu turcesc.

brînza, buna. s-ar  putea si mai buna dac’ar sti grecii s-o  faca  ca pîn partile Sibiului.

malaiu alb:

gust: muuult mai fad decit cel galben, deci nu tu gust;

structura:  – nu numa din rezonuri de reglarea distantii intre pietrele de moara, zic io, ca doara am mai mincat io malai ca faina – e d’aia  de piure de cartofi de la cutie;

aspect: baia de amidon din finalu procesului de productie al intreprinderii textile si/sau de confectii.

comportament: comsi – comsa, in sensu ca  face cocoloas e, da’ nu face coaja cind e rece. deci sava.

 

concluzie: mai fac. nu din cauze ca -i punga ca si plina, ci penca ma intriga.

oi mai face  dulce, fierta in lapte si cu buline de ciucalata plus un coulis de fragi, sau cu brînza bleu si ou oparit, sau cu rucola si/sau alte halea din gradina/aprozar la cuptor, linga un peste. sau oi videa io cum, cert e c-am pus-o de mamaliga cu achizitia asta.

 

 

 

 

 
 

8 responses to “alba ca zapezile

  1. Ana Maria

    Iulie 2, 2011 at 11:25 am

    Ce iti place mancarea Lilico!

    Apreciază

     
  2. Florin

    Iulie 2, 2011 at 6:12 pm

    Arata bine tare. Te pricepi si la fotografie nu numai la mancare.😀

    Apreciază

     
    • ciocolatacupiper

      Iulie 2, 2011 at 6:41 pm

      chiar ca nu ai dreptate decit partial in ambele privinte , intr-una mai partial decit in cealalta, da’i fain sa iei complimente’n primire, deci mersi!

      Apreciază

       

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: