RSS

plictis

31 ian.

io nu stiu cum e la alte curti, si probabil ca nici Ana ,  viitoarea regina a Angliei – conform deciziei categorice  luate de Ea pe la onorabila etate de 3 ani-, n-are habar.

cert e ca, 5 ani de domnie mai tîrziu,  la Curtea Ei plictisu e mare: cursuri de clasa a doua primara, demonstratii sporadice intru salvarea tuturor caninilor (aia de strada. bon, de fapt si ‘ aia de lapte – ca doara la  nobles O  oblij sa accepte plocoane de la toti supusii si nesupusii Sai, printre care, evidaman, se numara barbie, hanna montana, nasa-Sa si nasu-Sau precum si ale lor progenituri, vîntu, computeru, magazinele de to felu, marea ,muntii, ce mai incolo si’ncoace: globu pamintesc si toate sistemele solare  si zîna  maseluta. c’asa-i la Curte!), umpic de sport, umpic de pictura…. cam toate dupe Vointa Sa de fier inoxidabil. 

cînd plictisu’i prea copios, Sa Majeste Ana citeste  hrisoave alese cu grije de Mînusitele Sale des ojate.

  desi specialista’n delegari si delegatii -deh, la nobles iar L’oblij! – , activitatea de selectare a hrisoavelor   e  singura pe care regina Anangliei ar delega-o  numa si numa’n cazu’n care’ar Fi sí  mai taaare plictisita.  da’ asta înca nu s-a intimplat, desi si cititul cocheteaza cîteodata cu al Sau plictis. îndurare, Maiestate, daca am batut pe taste mai mult decît mi-Ai/r fi dat voie!

regina Anangliei nu e regele Blegiei -care, precum se stie, e mat penca n’a dat inca de solutia cu care sa dizolve plictisu preanesupusilor pioni-, asa ca, daca’O ia cu plictis in timpu lecturii ( sau dupa. sau Ea decide cind),  se pune pe  scris:

 
2 comentarii

Scris de pe ianuarie 31, 2011 în 1, regina ANAngliei

 

2 răspunsuri la „plictis

 1. pinguilde

  februarie 1, 2011 at 8:35 pm

  Cred ca am competenta necesara ca sa declar: asa este! 😀

  Apreciază

   
  • ciocolatacupiper

   februarie 2, 2011 at 11:22 am

   ati avea ce discuta impreuna, te-ar baga -sigur!- in seama:)
   ( nu ca pe mine, cea care-i vorbeste numa’ – o sa te surprinda!- despre mîncare!
   da’ las’ ca mai vine ea p’acilea, o s-o impresionez -sper si io- cu putinta mea de-a inmulti 0,2dl apa cu 20dg zahar pudra, dupa cum vrura cei de facura reteta, de parca doua linguri si 200g nu e sí mai logic!!!;;))

   Apreciază

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: