RSS

din jurnalu unei transsexuale

28 mart.

IERI:

am o idee!

m-a convins, de parca mai era nevoie, cu vro ora’n urma,  ca-i un geniu economic ( o suta si muuulti euro nu-i mult, mama, uite-l p’ala de cinci sute, si-ala-i tot telefon, da’  nu-l vreau… acu’… vezi ca te fac sa economisesti trei sute si umpicut de tot de euro?), daca n-ar trebi sa calc frîna  – ca  galopez , da trebe mers la pas;  eh,  mi-au ramas , multumita lu baiatu lu mama ala destept si frumos si grijuliu cu mica renumeratie a marii noastre  famelii  , bani de amenda, da’  desi mi-ar trebi si-asa ceva, ca n-am avut nici una pîn’acu, e iote ca taman azi n-am chef de ea –  ,  si nu mi-ar fi gîndu la ce sa (ma) fac cu toate halea de le-am cumparat de la dugheana lu ali baba si cei el stie cîti hoti au hotarît preturile alea saptamînal  în exotica crestere,  as tropai de nerabdare sa mi-o zica.

 da asa, fac si fuck în gînd ardei umpluti, ficat de miel in sos de ceapa, pulpa de miel umpluta c’oi vedea io ce, sarmale de orez în foi de vita , placinta cu brînza dulce, si, daca nu s-o face poimîine pina fac astea, si o placinta cu brînza sarata, d’aia- i  zic umpic cam absenta:

– daca ideea-ti se refera la ubs sau alte brizbrizuri pt telefonu ala muuuuuult prea scump, dupa deloc umila mea parere, po s-o bagi deja la frigider, frumosu si deteptu  mamii !  perioada de revalidare dupa arsura de azi o sa-mi fie îndelungata,  asa ca  -i   mai bine sa seada  rece; nu se’mpute pîn’o fi sa vreau sa stiu de ea ( in cazu ca pîn absurd oi vrea vrodata asta) , si nici n-o creste prea repede de la caldura creierilor tai încinsi de blutusuri, ringtonuri, chestii si   MP-tre(i)stii.

– aaa, nuuuu, e o idee pentru la masa, pariu ca te’ntereseaza?

acu, io stiu deja c’are si  geniu  culinar – mamaliga cu ciocolata, cereale cu varza acra, pizza cu mustar în loc de sos de rosii… iac’ o  sumara trecere’n revista a  genialelor realizari realizate de produsu’ncrucisarii  genelor  unuia cu zero,zero  putinzte bucataresti , si  uneia cu minuscule priceperi dar mari pohte, da o dovada’n plus mi-ar ridica moralu cazut de pe scara cu preturi pentru telefoane – ca de pretu pt ardei am avut io grije.  zic: phiii, vad gresit, sau e chiar cinci euro pa kil???  a, ok si multumesc, daca-i lasi la trei jumate, ee, cum patru, trei jumate suna mai bine, hai,  mai pune patru’n punga si poate rotunjesti la trei, eeee, glumesc, trei jumate-i bine – ase ca zic ca cîstiga pariu .

prepari azi ce-ai cumparat din macelaria aia marocana? da? ce bine, abia astept sa-i spun partenerului tau  si,  pîn la proba contrarrie, tatalui meu, ca mîncarea-i gatita de o  transsexuala!

– era,  cumva, si un pachet de simtu umorului de doi bani în cutia telefonului, zic io hotarîta sa opresc masina la primu market, sa cumpar stafide.

– pfff, n-ai priceput!  azi esti een vrouw met kloten (o femee cu coaie), pricepi acu? 

– haha, uitasem de ele!  nu-i rea ideea, da io zic sa mai catam si alta, blabla, blabla, blabla…

………………………………….

AZI:  

colocataru, înfometat  de-atîta uitat la folbal: mmm, miroase  bine! ce-i asta?

adica asta:

klote (coaie – nt), da cre c’am pus prea mult piper pt fizicu, cultura si digestia ta.

colocataru molfane salata -cu pîine turceasca , ceapa marinata, rosii concasate si fenicul prajit-  peste care troneaza trei felii de klote, si ma contrazice:

– nu e klote, e bun !

( n. a. – io, cind nu-mi reuseste ceva cum vreau io, sau cînd nu-i reuseste alcuiva, ceva, asa cum vreau io, ei bine, atuncea io  zic ca cevau ala e KLOTE. maman, precum vezi, nu s-au lipit de mine’nvataurile matale)

io : ei, de bun, e bun! da e klote!

colocataru : e, hai ca nu-i klo…

io:  daca- ti zic klote, inseamna ca-s klote! klote, adica klote.

colocataru: … kl…fir’ar sa fieeee! astea-s chiar coaaiieeee???

io: e, hai, începi acu sa te alinti, te pomeni? nu mai sint bune acuma, sau ce?

a, ba da, dar …si zice,  la tema , niste chestii nu prea potrivite pt urechile copiilor, copiii zic -tot la tema- niste chestii nu prea potrivite pt urechile parintilor, blabla, blabla, blabla…

deci cam asa ceva 

 
 

7 răspunsuri la „din jurnalu unei transsexuale

  1. Angela

    aprilie 6, 2010 at 9:10 pm

    doamna mea, ai un premiu la mine. te-aştept să-l iei 🙂

    Apreciază

     

Lasă un comentariu