azi, atita mai al anului de greata doo mii noo, la ora amiezii, înconjurat de toti cei ce-l aveau drag, lui AEG Competence i-a iesit duhu pe gura cuptorului ,taman in timpu coacerii unor focaccia cu verdeturi proaspete mediteraneene , si i s-au închis pe veci cele patru ochiuri mai pe seara .
cu o ultima sfortare de energie si constiinciozitate , el a mai incercat sa fiarba proaspetii facuti -in colaborare cu jonas- tagliatelli, da’ n-a fo sa fie.
(pastele-s cam verzi nu de durere, verdele nu e culoarea lor de doliu, ci penca se gatisera cu busuioc)
arhiplini de durere si cam greu de consolat, familia, colaboratorii si prietenii lu AEG, care taman asistasera la accidentu -soldat cu ruperea piciorului- masinii de paste fainoase, va aduce la cunostinta ca ceremonia purtarii la groapa comunala de fier vechi a trupului neinsufletit va avea loc in stricta intimitate, sîmbata.
orice dovadade compatimire, cit de mica, poate fi virata in contu Institutului de Cercetari Gastr(it)onomice , cu mentiunea : pt proiectu „daca aragaz nu e, mincare nu e- prietenie pe veci lu AEG sau ce-o fi, numa de-ala pe inductie sa fie”.
nu se admit flori decit daca-s comestibile.
si penc’o nenorocire nu vine niciodata singura: multe au fost
putine au ramas
urmare a ultimei dorinte a lu AEG, acest ferpar este scris cu cerneala din sos, la obtinerea ei fiind folosite aparate si tehnici responsabile pentru mediu inconjurator cu burtile lipite de spate, nu ca AEG care moare cind vrea el.
tavalugu sa-l stîrceasca-n pace!
Vania
mai 28, 2009 at 5:20 am
Încă mă aflu la sparanghel.
Aragazul îmi merge de zici că-i turbat!
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
mai 30, 2009 at 2:40 pm
azi am revenit si eu la sparanghel. aragazul sede si tace
ApreciazăApreciază
jocktherock
mai 28, 2009 at 2:10 pm
ce bine arata! ce bine arata! de 10 x ce bine arata!
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
mai 30, 2009 at 2:41 pm
ce bun a fo, ce bun a fo! de 10 x ce bun a fo!
ApreciazăApreciază
sidi2u
mai 29, 2009 at 11:02 am
Pe inductie, d’abord… Numa’ ca-ti trebuiesc si oale speciale.
Nu, ramance cum am stabilit – induction, baby!
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
mai 30, 2009 at 2:46 pm
baby, noroc ca am citeva , deja, ca setul ala Demeyere care mi-ar trebi si-l vreu, oleleeeu, costa o avere, doua. sor-mea a mica-i cea mai fericita la treaba asta, spera ca odata cu oalele pe care i le dau , ca io ce s amai fac cu ele, si nici de aruncat nu-s, sa-i iasa si ei mîncarile ca la mine:)
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
mai 30, 2009 at 2:50 pm
parca mi-a fo si-un fel de rusine sa ma vad pe-acolo:)
ApreciazăApreciază
Costache
mai 30, 2009 at 4:28 am
Nu am mancat asa minunatii dar parca as incerca!
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
mai 30, 2009 at 2:49 pm
incercati, incercati, nu o sa regretati! io, numa de-astea as minca, mai ales ca de fiecare data imi auc aminte de scoicile si racii din Prut, pe care mamutza stia sa-i gateasca asa de bine. si picaaaaaant
ApreciazăApreciază
bursucu
iunie 5, 2009 at 7:35 pm
hmm.
chestiile portocalii de pe margini sint creveti sau camamberti copti?
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
iunie 6, 2009 at 10:31 am
creveti marinati cu curcuma
ApreciazăApreciază
ciocolatacupiper
iunie 6, 2009 at 10:34 am
de mirare ca te vad pe-acilea , am si uitat sa zic iu-huuuu!!
ApreciazăApreciază