RSS

ferpar

27 mai

azi, atita mai al anului de greata doo mii noo, la ora amiezii, înconjurat de toti cei ce-l aveau drag, lui  AEG Competence   i-a iesit duhu pe gura cuptorului ,taman in timpu coacerii unor focaccia cu verdeturi proaspete mediteraneene , si i s-au  închis  pe veci cele patru ochiuri  mai pe seara .

cu o ultima sfortare de energie si constiinciozitate , el a mai incercat sa fiarba  proaspetii facuti -in colaborare cu jonas-  tagliatelli, da’ n-a fo sa fie.

Afbeelding 029

(pastele-s cam verzi nu de durere, verdele nu e culoarea lor de doliu, ci penca se gatisera cu busuioc)

arhiplini de durere si cam greu de consolat, familia, colaboratorii  si prietenii lu AEG, care taman asistasera la accidentu -soldat cu ruperea piciorului- masinii de paste fainoase,  va aduce la cunostinta ca ceremonia purtarii la groapa comunala de fier vechi a trupului neinsufletit va avea loc in stricta intimitate, sîmbata.

orice dovadade compatimire, cit de mica, poate fi virata in contu Institutului de Cercetari Gastr(it)onomice , cu mentiunea : pt proiectu „daca aragaz nu e, mincare nu e- prietenie pe veci lu AEG sau ce-o fi, numa de-ala pe inductie sa fie”.

nu se admit flori decit daca-s comestibile.

si penc’o nenorocire nu vine niciodata singura: multe au fost

Afbeelding 027

Afbeelding 021

putine au ramas

Afbeelding 017

urmare a ultimei dorinte a lu AEG,   acest ferpar este scris cu cerneala din sos, la obtinerea ei fiind folosite aparate si tehnici responsabile pentru mediu inconjurator cu burtile lipite de spate, nu ca AEG care moare cind vrea el.

tavalugu sa-l stîrceasca-n pace!

 
14 comentarii

Scris de pe mai 27, 2009 în 1, ma vie en rose

 

14 răspunsuri la „ferpar

  1. Vania

    mai 28, 2009 at 5:20 am

    Încă mă aflu la sparanghel.

    Aragazul îmi merge de zici că-i turbat!

    Apreciază

     
  2. jocktherock

    mai 28, 2009 at 2:10 pm

    ce bine arata! ce bine arata! de 10 x ce bine arata!

    Apreciază

     
  3. sidi2u

    mai 29, 2009 at 11:02 am

    Pe inductie, d’abord… Numa’ ca-ti trebuiesc si oale speciale.

    Nu, ramance cum am stabilit – induction, baby!

    Apreciază

     
    • ciocolatacupiper

      mai 30, 2009 at 2:46 pm

      baby, noroc ca am citeva , deja, ca setul ala Demeyere care mi-ar trebi si-l vreu, oleleeeu, costa o avere, doua. sor-mea a mica-i cea mai fericita la treaba asta, spera ca odata cu oalele pe care i le dau , ca io ce s amai fac cu ele, si nici de aruncat nu-s, sa-i iasa si ei mîncarile ca la mine:)

      Apreciază

       
  4. Costache

    mai 30, 2009 at 4:28 am

    Nu am mancat asa minunatii dar parca as incerca!

    Apreciază

     
    • ciocolatacupiper

      mai 30, 2009 at 2:49 pm

      incercati, incercati, nu o sa regretati! io, numa de-astea as minca, mai ales ca de fiecare data imi auc aminte de scoicile si racii din Prut, pe care mamutza stia sa-i gateasca asa de bine. si picaaaaaant

      Apreciază

       
  5. bursucu

    iunie 5, 2009 at 7:35 pm

    hmm.

    chestiile portocalii de pe margini sint creveti sau camamberti copti?

    Apreciază

     

Lasă un comentariu