RSS

soufflé froid

25 Feb

pentru sufle(t)u rece incalzim laptele  in care om dizolva gelatina pe care o inmuiem  in apa rece si-l adaugam  ciocolatei topite pe care cind nu mai e fierbinte o amestecam  cu frisca batuta la rece  pe care o punem într-un vas rece încheiat la cordonul  mantalei  de folie dubla de aluminiu cu guler care-i trece cinci centimetri  sau cam asa peste urechi  pe care-l punem  la loc rece unde-l lasam pîna cind sintem prea înfrigurati ca sa ne mai gindim la catralioanele de calorii care ne-or tine de cald pîna la urmatoru cub de gheata’n sîn, ice age cu turturi de ciocolata

dscn3786

 
3 comentarii

Scris de pe Februarie 25, 2009 în 1, Ciocolata, mon amour

 

3 responses to “soufflé froid

  1. sidi2u

    Februarie 25, 2009 at 4:07 pm

    Ciucalata ce se vinde la kile (cu care kile si ramai). Je me souviens…

    Apreciază

     
  2. Vania

    Februarie 25, 2009 at 5:38 pm

    Cine mi-a ciupit din raţie?…

    Apreciază

     
  3. aphextwinz

    Ianuarie 18, 2010 at 3:06 pm

    Deci (eu is antitalent la dulciuri da’ am o cutie de frisca si niste gloabe de cioco din pom ramase pe aici), incerc un rezume, topesc gelatina in lapte, pun apoi cioco topita si dracia racorita o amestec si cu frisca batuta.

    Daca nu iese nu stiu ce iti fac😀

    Apreciază

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: