RSS

lameric se fantastic

27 Dec

cu ocazia sarbatorilor , BurgerKing – renumita firma de chimic…- , oh  sorry, ai min  BurgerKing – renumita firma de cosmar…-, oh, shit again!,  ai ment Burger King- cosmelia despre care  daca înca n-ati auzit  nu va pove  nici io  nimic in plus  (ca ce-i e dat ‘i-e  scris in frunte, da daca nu vreti sa va  scoboriti  privirea atita de’n jos , giast rid mai lips: bur-ger- king)- a pus pe tejghelele din U(nbelievable)S(tupid)A(mericanism) produsu  cu numele de ” flame”.

care  produs nu-i vrun hamburgher exclusiv din tocatura de chilli, nici vrun fuel-shake in care mesteci cu batu de chibrit aprins, e un parfum. unu cu miros de hamburgher.

care parfum s-a vindut cit ai zice lista de preturi de deasupra tejghelii, acu nu se mai gaseste de vinzare  decit pe net, la preturi mai pretioase.

care purtator de cuvint al unui biutimagazin a observat cu  un aer oarecum mirat ca femeii americane-i place in masa sa-i puta barbatu a hamburgher.

care se deduce ca parfumu asta era only 4 men, si asta miroase-a ocazie din start ratata, pentru orice desperate housewife sau careerwoman ,de- asi realiza intending-u  – meibi planificat acu’n prag de plannings  pentru anu care vine- de ‘mbunatatire a relatiilor în  plan familial , profesional sau amical (unde: soacra nu i-ar  mai admira rochita otcutiur, sanelu nambar faiv,  manichiura frantuzeasca si burta plata  gindind actually  „oh, mai beibi-boi munceste de se speteste, si cateaua  asta tot numa pin mall-uri si biutifarmuri îsi plimba coada, ci i-ar  admira ce i-ar admira, daca i-ar admira, gindind ” gad bles america, tara  tuturor posibilitatilor, unde azi  simt cu propriile nari  za american-universal drim, ca azi a facut scorpia asta-at last!-  ceva de mincare pentru mai beibi-boi”; unde: hasbandu ar  vrea sa strige din prag „hanii, aim hou-om!”, da s-ar opri derutat si-ar  mormai „shit, am gresit usaaa???!! hir  smels  laic faching fud???!!”, da s-ar  opri si din mormait cind hani se da aproape sa-l ajute sa-si scoata mantou, si-ar  zice ” hamburgheri! mmm. i-as vrea in fata televizorului,  pe couch . ai laviu tu” ; unde:  colegii de servici si prietenele ar crede  in sfirsit ca ea nu se hraneste numa cu apa si cafea, da’ bicauz  natura a blagoslovit-o cu saizu 36, cîti hamburgheri ar  mînca, saizu 63 va ramine uisful sinching (al lor).

americancelor disperate ca n-au apucat si nici n-or s-apuce  sa cumpere parfumu(mai din criza, mai din ce stiu io ce rizans), hir cams a lital help  from ior frend(io adica, mai intrebi?): bagati-va, draga, men-i’n bucatarie  daca vreti sa miroasa a prajeala! mai ales ca  it’s sau faching sexy mazar facar un barbat care gateste! anfen, à mon avis.

si fainali , ca tot e vorba despre, o poza cu fast food, in sesnsu ca se face repede: supa d

de brocolli cu galuste de ricotta si parmezan. it smells like Giorgio Locatelli

dscn3064

reteta, cu alta ocazie, cind nu s-o mai misca wordpress in slow motion

 
2 comentarii

Scris de pe Decembrie 27, 2008 în 1

 

2 responses to “lameric se fantastic

  1. Vania

    Decembrie 28, 2008 at 3:36 pm

    Acesta este un atac îndreptat împotriva rafinamentelor gastronomice americane! Adică noi, cei care preferăm, când mergem la Ritz, o pizza cu peşte şi-o bere suntem mai fraieri?…

    Apreciază

     
  2. Aimee

    Decembrie 31, 2008 at 12:01 pm

    La multi ani doamna si sa ne bucuri la fel de mult si in 2009 cu blogurile tale super faine si retele care ma inspira si imi arata ca si eu pot, daca vreau🙂.
    Multe bucurii, sanatate si fericire in 2009!

    Apreciază

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: